keskiviikko 21. toukokuuta 2014

STRONGER

Ilmoitan heti tähän alkuun että näitä postauksia yritän saada ulos min. kerran viikossa. Toivotaan että onnistun !

Maanantaina ja tänään ei teatteritreenejä ollutkaan, esityksen vieneet lisätunteja joten harkat jätettiin tältä viikolta välistä. Harmi sinänsä, tykkään olla teatterilla. Siellä saa aivot ja ajatukset heittää narikkaan muutamaksi tunniksi eikä tarvitse miettiä yhtään miltä näyttää tai mitä tekee. Harva harrastus on tuollainen.

Maanantaina käytiin Sonjan ja Hetan kanssa kaupungilla. Löysin yhden aivan järjettömän ihanan hameen ja haaremihousut, kummastakaan ei valitettavasti kuvaa ole. Illemmalla kuvailin Hetaa (+ yksi kuva Sonjasta :D) ja pelailtiin korttia.Tiistaina Hetan kanssa meillä, ei tehty mitään järkevää. Kuunneltiin musiikkia ja valitettiin tylsyyttä.
Tänään koulussakaan ei mitään ihmeempiä, kotona sit muistin et YleX'llä on sellanen kilpailu mistä voi voittaa festariliput Ruisrockiin ja Ilosaarirockiin Studio Killersin keikoille. Suunnittelin hetken meikkiä ja ryhdyin tuumasta toimeen. Tällästä jälkeä sain sit aikaseks.


Onnistu aika hyvin, vaikka itse sanonkin. Aattelin eka et ei tästä varmaa mitään tuu mut päätinpä kokeilla. Enhän mie sinänsä tarvitsis edes niitä lippuja, Katjan kanssa ollaan Ruisrockiin menossa muutenkin. Mut jos nyt voitto tulee ni myydään ne liput sitten pois jollekulle joka niitä tarvitsee.

Jes, huomenna luokan kanssa Helsinkiin. Viimeeks 7. luokalla kävin Linnanmäellä. Toivotaan et sää pysyy samanlaisena mitä nytkin on ni saa nauttia täysin rinnoin koko reissusta. Kiasmassa ja Linnanmäellä siis käydään, omakustanteinen matka. Moskovassa oltiin luokkaretkellä kuitenkin syksyllä 2013, mut kai tuota nyt luokkaretkeks voi sanoa. Yritän jotain saada kuvatuks reissulta ni sais tänne muutaman piristyskuvan tylsähkön tekstin seuraks sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti