torstai 12. kesäkuuta 2014

HAKUNA MATATA

Se postaus viikossa juttu rävähti reisille heti. Hups. En suostu tekemään kuvattomia postauksia, ne on tylsiä enkä itekkään tykkää niistä ja haluan olla tyytyväinen kaikkiin postauksiin ettei niitä tarvitse sitten muokkailla jälkikäteen. Aion siis myös tehdä vähän enemmän työtä näitten postausten eteen. Tarkistan kirjoitusvirheet ja muokkailen kuvat hitaasti enkä vain nopeasti suhauttamalla.

Loma alkoi. No shit Sherlock. Tätä se teettää kun ei tee aikataulussa postauksia. Mutta ei takerruta siihen. Ja nyt kun siitä pahaisesta peruskoulusta päästiin niin olen onnellinen. Keskiarvo päättötodistuksessa oli 7,3 eli ei todellakaan mikään paha. Ajattelin että se olisi laskenut ainakin 7,0. Nousi kuitenkin yhdellä desimaalilla. Loman alku mennyt hyvissä merkeissä, ehkä paremminkin loistavissa. Mulla ei siis ole kesätyötä kun olen tälläinen laiskapaskalahna.
Niin ja tänäänhän tuli tieto mihin kouluun pääsin. Eipä se nyt hirveen arvotus ollutkaan kun elintarvike-linjalle hakee niin vähän ihmisiä et sinne pääsee kaikki. Eli siis leipuri-kondiittoriks olis tarkotus opiskella Saimaan ammattiopistossa. Syksyllä sitte katotaa mitkä meiningit alkaa ku sinne mennää ! :D


Koska en siis ole tehnyt mitään tässä kesäloman alussa, olen katsonut helvetisti tv-sarjoja. Alottelin Housen koska daa, ehkä paras draamasarja mitä voi löytää, koska lääkärit, sarkastinen huumori ja ihana Hugh Laurie ♥ Eka tuottari onkin yhtä jaksoa vaille katottuna. Kiitokseni Emmalle 2 ensimmäisen tuotantokauden lainaamisesta. Siltä saan loputkin kun omistaa kaikki.


Pidettiin myös Pinjan, Elisan ja Emman kanssa virallinen fandomiin joinaus maraton Supernaturalissa (minä ja Pinja ei siis oltu vielä katsottu sarjaa yhtään mutta fandomissa oltiin henkisesti mukana). Yö meni mukavissa merkeissä. Pääjutut oli rautatissi ja orgasmointi, että sellasta :D Oon myös pitkästä aikaa nauttinut Megaforcen kusisesta aromista ja Ben & Jerry's jäätelön taivaallisesti mausta.2 kommenttia: