keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

KISSAN PÄIVÄT

Tulen taas vähän jäljessä (melkein pari viikkoa) mutta on kai silti jossain vaiheessa pakko päästä esittelemään nää mun uudet ihanuudet teillekkin. CDON'ista tuli siis synttärirahoilla tilattua pari levyä ja kausiboxi.The Big Bang Theorya oon ehtiny tuijotella kaks kautta. Katon huolestuttavan nopeesti noita, koht ei oo enää mitää jäljellä ja sit pitäis tilata loputkin kaudet. Katyn ja Nickin levyjä on kuluteltu jo ennen noita levyjä Spotifyssa mut nyt entistäkin enemmän, varsinkin Nickin levyä. Yäh ja ihan hirveesti ois vielä tilattaavaa, monen monta levyä ja vaikka mitä kausiboxeja. Ei riitä rahat vaa mihinkään ;__;

Katystä puheen ollen, arvatkaa kuka pääsee Katyn ekalle Suomen livekeikalle ? NO MINÄ ! Sain äitin ostettua lipun sinne synttärilahjaks. Kaiken kruunaa se et vielä permantopaikalta. Me so happy ! Venannu viimiset kaks vuotta et nainen tulis Suomeen ja vihdoin se tapahtuu. Aion todellakin mennä telttailemaan ja jonottamaan sinne ennen keikkaa koska pakko päästä eturiviin ! Keikkaan vielä 252 päivää joten hyvinhän mie tässä ehdin jännitellä.

Olen taas mummolla. Taas. Haha mut eipä haittaa, just oikeella viikolla osasin ilmaantua tänne. Vesi on noussu +24 asteeseen joten saunalla viettää suurimman osan päivästä. Voi paistatella arskaa ja pulikoida sielä vedessä hyvin mielin kun kylmä ei ehdi missään vaiheessa tulla. Ainoana miinuksena ne hemmetin paarmat jotka pörrää joka kesä siellä ja niitä sitten pitää sukellella pakoon.
Päästiin Sagan kanssa myös kokeilemaan taimen istutusta, aika tylsää mutta ei nyt kuitenkaan mitään ylitsepääsemättömän rankkaa hommaa. Rakastan tälleen by the way Sagan hiuksia (tai no kuka ei voisi rakastaa tollasta paksua ja pitkää lettiä) koska se on tollanen luonnon oma sensuuri, aina kasvojen edessä. Koitan vielä tältä viikolta saada jotain tekstintynkää tai pari kuvaa teille esille mutta saa nähdä miten käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti