maanantai 14. heinäkuuta 2014

NÄIN SUOMALAISITTAIN

Heta kysäisi yks päivä et lähettäiskö Sonjan kanssa porukalla mökille vaikka viikoks. No totta vitussa lähetään ! Täällähän me sitten nyt ollaan. Melkein 2 päivää ollaan keritty mökkihöperöitymään.
Aurinkoa ollaan hetki otettu laiturilla, ja ite sain jo rusketusraidat selkään aikaseks. Ollaan valitettu hiostavasti ilmasta ja syöty hiton hyvää ruokaa.Istuskeltiin myös terassilla eilen illalla päälle 2 ja puoli tuntia, jonka aikana ehittiin käsitellä monia aiheita, syödä ja pelata Aliasta. Ollaan myös uitu ja yritetty kouluttaa itse itsestämme professional surffilautailijoita (tosin purjelaudan kanssa mutta pikkuvikoja).
Ristiseiskaa pelattiin muutama erä yöllä, katseltiin telkkaria ja sen huonoa ohjelmatarjontaa sekä ollaan tottakai lapattu suuhumme karkkia, suklaata ja sipsejä. Aamuyöstä hengailtiin myös laiturilla hyttysten syötävänä. Toivotaan myös Hetan kanssa että tulis kunnon ukkonen joku päivä ihan salamien (heh, salamien) kera, ukkonen on niin kiva ja kuulemma täällä mökillä toi järvi on hienon näkönen kun salamoi."Näin suomalaisittain vitun huora."
"Näin suomalaisittan ai perkele."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti