keskiviikko 17. syyskuuta 2014

AIVAN LIIKAA HERKKUJA
Perjantaina tottakai heti viikkorahat tuhlaukseen ja herkkuja House -maratonia varten ostinkin. Siinä sohvallahan se perjantaipäivä meni mukavasti. Illalla sain energiatuulahduksen ja kipaisin pitkälle lenkille.

Lauantaina majoittauduin tietokonepöydän ääreen ja katselin jo pitkään rästissä olleen The Walking Dead -pelisarjan Eetun pelaamana, suklaan ja kokiksen kera tottakai.
Koska en lauantaiyönä jaksanut enää katsoa Doctor Who'n uusinta jaksoa, jätin sen sunnuntaiaamuun. Tähän mennessä kyllä ylivoimaisesti paras jakso koko kasikaudesta ja ylipäätänsä yksi mahtavimmista jaksoista mikä teki oikeasti kirjoituksen ja kuvauksen puolesta vaikutuksen.

Käytiin myös Intersportin aleissa hakemassa Tuomakselle uudet kengät ja itselleni bongasin uudet lenkkikengät, Adidaksen CC Fresh M. Olihan niitä sitten pakko heti lähteä koeajamaan ja sopivan testilenkin jälkeen pystyi toteamaan että onhan niissä nyt ihan helvetin parempi juosta kuin edellisissä.

Illalla mun siis piti alunperin mennä äitin kanssa katsomaan tuo Mielensäpahoittaja -leffa mutta äidin jaksamattomuuden takia päädyin taas yksin (no melkein, sali oli puoliksi täynnä) sitä sinne katselemaan. Erittäin ihana leffa, kauniit maisemat ja musiikit, sopivasti tasapainossa huumoria ja surullisuutta. Monta kertaa jouduin huulta purren pidättämään itkua etten ihan kunnolla parkumaan siellä alkaisi mutta lopussa en vain enää kyennyt pidättelemään, äärirajoille mentiin tunteellisuudessa niin kyllähän siinä äänettömästi pari (kymmentä) kyyneltä tihrusti. Yksin en kuitenkaan tainnut itkeä, ainakin mitä ympäriltä kuuluvasta niiskuttelusta pystyi päättelemään.Maanantaina koulusta suoraan teatteritreeneihin ja niiden jälkeen iskälle pyörimään ja vastaanottamaan sen tuomat tuliaiset Italiasta (hajuvesi ja muutama pieni boxi Oreoita) kun oli siellä formuloita katsomassa. Katja tuli meille yöksi, katsottiin muutama leffa Netflixistä (White Chicks ja Juoppuhullun päiväkirja) sekä yllättäen mussutettiin parisataa grammaa Katjan tuomia karkkeja. 

Keskiviikkona koulusta teatterille hengailemaan ja henkilöanalyysien kehittelemistä. Tähän väliin pikkumainostus että jos jotakuta kiinnostaa lukea mitä me oikeastaan siellä treeneissä duunataan, niin tästä linkistä painamalla pääset meidän ryhmän omaan blogiin jossa Pinja vastaa tekstipuolesta ja minä taasen siitä visuaalisesta ulkonäöstä. Muuta ei mulla tainnut olla, joten tähän päättyy taas tekstinpaljous.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti