torstai 11. syyskuuta 2014

EXTREMELY RANDOMOn tainnut käydä ikävästi (tai miten sen nyt ottaa) niin että Capaldi on vienyt sen toisen lempparidoctorin paikan Ecclestonilta. On se skottiaksentti vaan liian ihana ja se ihana ysimäinen huumori. Niitä onkin kaivattu.

Emmalta sain lainattua Thorin sekä Rockyn. Nyt nekin poissa katselulistalta. Jokasen tollasen listaleffan jälkeen tulee sellanen fiilis että pitäisi katsoa se uudelleen heti, jotenkin se yksi kerta ei vaan riitä sisäistämään sitä kaikkea tietoa ja mahtavuutta siitä leffasta.

Housen neloskausi lähti nyt sitten käyntiin. Apua en osaa olla kun tiedän keistä tulee uusia tiimiläisiä, ärsyttävää.Teatterissa nyt mun osalta menee hyvin kun sain stressin tiputettua pois. Pyysin siis erikseen että mun ei tarvitsisi esiintyä näyttämöllä vaan haluaisin jonkun toisenlaisen tehtävän. Olin aiemmin miettinyt että perusopintojen päättötyön saattaisin tehdä valo- ja ääniohjauksessa, ja siitäkin Heidille (meidän ohjaajalle siis) olin joskus muinoin maininnut. Yllätyksekseni Heidi muisti tämän ja heitti mulle sitten että jos nyt lähdettäisiin tekemään sitä mitä oot aiemmin miettinyt eli valo- ja äänipöydän ääreen hääräämään. Pääsen siis kaupunginteatterin valo- ja äänimiehien oppiin, esityksessä sitten lopullisesti heidän avustuksella hoidan valo- ja äänityöt.Ens viikolla taitaa se kauan odotettu Cooperin testi häämöttää. Tosin meillä sai valita haluaako tehdä juoksu- vai uinticooperin. Viime vuoden meidän luokan ainoana kymppinä taidan ihan suosiolla valita sen uinticooperin. Tällä viikolla itseasiassa alotin jo vähän treenaamaan. Yhtenä iltana ja tänä aamuna kävin uimassa ja vähän muistelemassa miten ne vanhat kilpauimarin taidot toimii. Muuten sujuu hyvin mutta käännökset on pahassa ruosteessa. Ajattelin myös tässä samalla että kun se kirottu Coopperi on ohi, aloitan taas käymään salilla ja lenkeillä. Lenkit luonnistuu ainakin nyt tuon uinnin ohessa sen viikon mutta salilla alan käymään vasta kun Cooper tehty. Uintia varmaan ihan kivana lisänä ja vaihteluna kuitenkin jatkan.

Ja koska Emma on niin ihana, sain siltä lainaan myös The Avengersin. Leffanhan olen jo nähnyt aikoja sitten mutta oli nyt sitten pakko katsastaa uudestaan kun tilaisuus tuli, enkä kyllä valita. Yhtä hyvä se on kuin viimeksikin, nyt vaan ymmärsi vähän enemmän kun oli nähnyt sen Captain American ja Thorin.

Joo anteeks tästä postauksesta tuli vähän tällänen random kirjoittelua sisältävä, mikään ei oikeen liity mihinkään ja uskon vakaasti että moni jätti tekstin lukematta ihan siitä syystä ettei vaan telkkari- ja leffahöpinät kiinnosta. Nyt kuitenkin taidan lähteä sinne lenkille, adios amigos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti