lauantai 27. syyskuuta 2014

PÄIVÄT NÄÄ MEILTÄ HÄVIÄÄWii Jukka Poika kävi Lappeenrannan Muodin yössä jakelemassa nimmareita ja heitti Galleriassa keikan. Päästiin Hetan kanssa ihan eturiviin, ei siellä tosin paljon väkeä ollutkaan Jukkaa katsomassa. Let me have my fangirl moment ♥

Elisa kävi meillä myös yksi päivä ja saatin päähänpisto et katotaas nyt sitten JossuTossun ihana The Twitlight Saga taas kokonaan. Ai että tuli nostalgiset fiilikset kun muisteli niitä hetkiä kun itse innolla odotti uutta osaa noista parodioista. Jossun lyhärit muutenkin ihan kultaa, en saa päähäni yhtäkään josta en itse tykkäisi.
Oon katsellu myös ihan laittoman paljon (okei mulle aika normaalimäärän verran) tv-ohjelmia, tällä kertaa en kuitenkaan yhtäkään sellaista jota ennen olisin katsonut. Vain Elämää on kyllä ihan mahtava sarja, sitä tuli muutama jakso viime kaudesta tuijoteltua koska duh Jukka Poika oli yksi vieraista. Nyt lähinnä Veskun ja Elastisen takia sitä katselen, mutta jokainen vieras tältä kaudelta tuntuu olevan jotenkin tosi lähellä sydäntä.

Vahingossa myös kompastuin The Graham Norton Shown maailmaan. Muutaman jakson olen sitäkin edellisiltä kausilta youtubesta tuijotellut kun on joku itseä kiinnostava ihminen ollut siellä vieraana mutten sen enempää tiennyt ohjelmasta mitään. Yllättäen taas kävi näin että juuri sopivasti kun alkoi uusi kausi kyseisessä ohjelmassa, ensimmäisessä jaksossa oli Peter Capaldi vieraana ja no tottakai se jakso sitten piti katsoa. Taisi kyllä käydä niin että katson seuraavatkin jaksot, ihanan humoristinen talk show.Leivoin tänään myös Teemun (pikkuveli) synttärikahveille valkosuklaajuustokakun (tai no siis juustokakun tein eilen hehe) ja suklaakeksejä. Kyllä se uurastus palkitaan kun pääsee syömään omia tekeleitä (ja no vähän muitakin herkkuja), namnam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti