tiistai 2. syyskuuta 2014

SURPRISINGLY OKAY
Jäiks en kyllä yhtään osaa sanoa mitä mie oon tehny tai tulen tekemään. Päätin nyt kuitenkin vaikka sitten apinan raivolla kirjoittaa jonkinlaista tekstiä teille ettei täysin pelkiksi kuviksi menisi.

Koulussa menee ihan mahtavasti, lukkarissa tosiaan tässä ekassa jaksossa vaan salityöskentelypäiviä, matikkaa, liikuntaa ja elintarviketuotannossa toimimisen perusjuttuja eli hygieniaosaamista ja vähän raaka-aineisiin tutustumista kirjojen pohjalta. Matikkakin tähän saakka sujunut hyvin kun yhtä ja samaa laskukaavaa pystyy käyttämään verranto- ja prosenttilaskuissa, miksei tätä opetettu peruskoulussa ?

Viimeiset kaksi viikkoa ollaan tosiaan oltu keittiössä tekemässä ruokaa, ensi viikolla päästään leipomon puolelle, jossa ollaan kaksi viikkoa ja sitten vaihdetaan taas keittiöön kahdeksi viikoksi (sama kierre pyörii eteenpäin). Salipäivät on maanantai ja tiistai, ja mitä nyt voi sanoa niin on ollut ihan järjettömän kivaa ! Aika kuluu nopeasti, saa syödä hyvää ruokaa (ihan vähän mutta on sekin jotain) ja jutella kavereiden kesken. Meidän luokankin ryhmähenki on jo niin katossa että vahingossa Topiaksen kanssa alettiin tekemään toisen ryhmän pakkaus- ja hinnoittelutyötä vaikka omat pizzat odotti pakkausta pelleillä, kukaan ei ikinä istu vaan aina vahingossa jotenkin ajaudutaan auttamaan toisia ja kukaan ei inise omista töistä vaan kaikki tehdään kunnialla loppuun. Ollaan nopeasti tiivistettynä neljän päivän sisään keritty valmistamaan hirveen monta erilaista salaattia, kiusauksia, pizzaa ja lisää pizzaa, vispipuuroa varmaan tuhat litraa ja laatikkoruokia. Tän pohjalta ootan innolla ens viikkoa kun päästään vihdoin sinne leipomoon.

Voi että osaankin jaaritella turhia tosta koulusta, huomaako yhtään että siellä on kivaa olla ? Ihan toisenlaista kuin peruskoulussa. Niin tosiaan mun piti siis myös mainita että pidettiin Helin kanssa leffamaraton viime viikonloppuna. Alla olevassa kuvassa näkyykin toi mein kaunis kattaus aivan ihania elokuvia (mutta eihän me nyt kaikkia ehditty edes katsomaan, nyyhkis). Yö sisälsi paljon fangirlausta, komeita miehiä ja erikoistehosteita.

(pienen pienoisesti tässä vielä myös ilmoitan että Capaldi on uhkaavasti ottamassa mun kakkoslemppari Doctorin paikkaa ikävästi Ecclestonilta, damn that sassy humor and scottish accent..)Ja kuten edellisestä postauksesta saatoitte lukaista, lauantaina oli Sataman Valot jossa taas pienen teatteriporukan kanssa pyörittiin vapaaehtoisesti auttamassa. Tehtävämme oli yleisen tunnelman nostattaja ja kynttilöiden sytyttäjä, jännää eikö ? No ilta kääntyikin paremmaksi kuin ajattelin sillä kun päästiin työtehtävistämme ja oltiin pakattu kimpsut sekä kampsut kasaan, liityttiin Inkan ja Jutan kanssa Iiriksen ja hänen kaverinsa (jonka nimeä en nyt muista, kuinka noloa) seuraan. Chillailtiin lähinnä Lappeenrannan keskustassa ja juteltiin vähän kaikenlaista.

Sunnuntai olikin pitkästä aikaa päivä jolloin en ollut kenenkään kanssa, nähnyt ketään tai tehnyt mitään. Sai ansaitusti nukkua yli 12 ja sen jälkeen syödä sekä makoilla sohvalla katsoen Housea.

Tänään tapahtui se mitä olen kauan odottanut. Sain kuvata elämäni ensimmäisen miesmallin kanssa (isot aplodit hänelle tästä hyvästä, kiitoskiitoskiitos). Hyvä että edes tiesin miten kameraa pidellään kun yhtäkkiä linssin taakse ilmesty joku joka ei poseerannutkaan samalla tavalla kuin aikaisemmin tai miten oletin. Ai että oli vapauttavaa. Kaiken lisäksi Topias oli ihan mahtava malli (no okei se on komee plus se on ollu mukana muutamissa oikeissa kuvauksissa joten mitä siltä voi odottaa). Lisäksi nappasin tottakai Hennasta myös pari kuvaa ettei kamera liikaa olisi kuumentunut (hehe olinpas hauska).Viikonloppuna olisi tiedossa taas Supernatural-ilta (pikemminkin yö) kera mahtavan Emman, Pinjan ja Elisan. En valitettavasti muistanut ottaa kolmoskauden maratoniin (joka vietettiin kolmestaan Pinjan ja Elisan kanssa Emman pääsemättömyyden vuoksi) mukaan kameraa joten jäitte ilman tietoa tästä. Nyt kuitenkin ilmoitan että hyvää tahtia ollaan menossa kohti neloskautta (Castiel here I'm coming♥). 

Pahoittelen sitä että nämä postaukset ilmestyvät suht myöhään, yleensä vaan iltaisin juttu kulkee paremmin ja silloin mulla on aikaa kirjoittaa. Muuta en varmaan enää tämän pitkän tekstijonon jatkoksi keksi joten tähän on hyvä lopettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti