lauantai 22. marraskuuta 2014

LET IT SNOWOi että enhän minä edes muista mistä mun pitäis kirjoittaa tai varsinkaan mitä mie oon tehny viime viikolla. Ei auta muu kuin kaivaa kalenteri esiin *avaa kännykän kalenterin*. Jaa no ei viime viikon kohdalla olekkaan muuta kuin että Fargo alkoi maanantaina ja viikonloppuna oli Estradin syysjuhla. Tällä viikolla merkintöinä vain enkun ja äikän kokeet.

Kokeista ja koulusta sen verran että loistavasti menee, on se monen vuoden unelma-ammatti just se oikee mulle (vaikken vielä kokovaltaisesti olekaan leipuri-kondiittoriksi opiskelemassa mutta taistelen sen puolesta sitten ensimmäisen vuoden lopussa vaikka kynsin ja hampain). Tämän viikon maanantai sattui olemaan etäpäivä ja koska kyseessä olisi ollut vain leipomossa työskentelyä niin saatiin tehtäväksi sitten leipoa jotain. Valitsin meidän jääkaapin ovessa pitkään jo pyörineen reseptin, jäädytetyn domino-suklaakakun. Enkun koe oli keskiviikkona ja sen suullinen osa torstaina. Kirjallinen koe meni omalta osalta vähän plörinäksi (jäi muistaakseni jotain kymmenen pistettä uupumaan täysistä, teille ei ehkä kuulosta hirveältä mutta englanti on ainut aine jossa sallin olla itselleni ankara) ja suullisesta kokeesta sain täydet vaikka tuntui että ainakin puolet mun lauseista meni ihan sössöttämällä ja epävarmalla äänellä. Äikän kokeesta tulikin melkein täydet, 32½ / 36 pisteestä.Room-uptade, kaikki muu on tällä hetkellä kondiksessa paitsi magneettitaulu joka pitäisi kiinnittää seinälle (pitäisi hankkia betonikoukkuja joten homma vähän jäänyt) ja sängyn pääty on puolivalmiina mummolassa joten ensi viikonlopulla sekin asia hoidossa.

Ja äh yllättäen mun pää tyhjeni totaalisesti just kun keksin jotain kirjoitettavaa. Joten, kurkataanpa tulevaisuuteen. Katy Perryn keikkaan on enää 116 päivää (herranjumala se aika menee nopeasti), 10. joulukuuta kolmas ja viimeinen Hobitin osa pärähtää teattereihin (arvatkaas ketkä varas liput siihen keskiyön näytökseen hihii), kohta on joulu joka meinaa rahaa joka meinaa järkyttävää fandomshoppailua ja joulu tarkoittaa myös joululomaa !

Kylläpäs mieliala nousi nopeasti kun tajusi kuinka paljon kivoja juttuja on tulossa ja ne on sitä paitsi tulossa mieletöntä vauhtia. Mutta hei apua, Putous alkaa ihan kohta joten minäpä siirryn television ääreen ja me nähdään ensi postauksessa (jonka lupaan tehdä ilman yli kahden viikon mittaista taukoa) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti