lauantai 27. joulukuuta 2014

PAREMMAT PÄIVÄT

Sitä tuli sitten shoppailtua oikein urakalla. Tosin tällä kertaa enemmän netissä. Lähes satanen hurahti MissRebeliin, CDON'iin ja BBCShoppiin. En vielä kuitenkaan kerro mitä kyseisistä kaupoista tuli hankittua, saatte sitten tietää kun tavarat saapuu postissa.

Tänään käytiin kuitenkin Inkan, Iriksen ja Jennan kanssa kaupungilla. Tarkoituksena oli mulla käyttää toinen Cubuksen lahjakorteista ja niinhän minä sen käytinkin. Löysin varmaan maailman pehmeimmän neuleen ikinä, en todellakaan kadu ostosta vaikka hintava se olikin. Alkuperäinen hinta oli nimittäin jotain 30€ paikkeilla mutta onneksi alennusmyynnit antoi armoa ja sain neuleen -30% alk. hinnasta. Anttilasta sitten pitkän elokuvaosastolla pyörimisen jälkeen valikoin Expendablesin ensimmäisen osan. Kun oltiin saatu tarpeeksemme shoppailusta niin käytiin lopuksi vielä mäkkärissä syömässä.

2 kommenttia:

  1. Ootko potterhead, vai onko tatuoinnillasi joku salamyhkäinen tarina ;)??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Potterhead ilmoittautuu ! :D Uskon olevani ikuisesti potterhead (sillä rakkaus niihin elokuviin ja kirjoihin ei koskaan kuole), mutta vaikka ehkä joku päivä tulevaisuudessa en enää pitäisi Pottereista, on minulla silti mukanani seljasauva, elpymyskivi ja näkymättömyysviitta joiden avulla pystyn pakenemaan kuolemaa. Näin ollen tatuointi ei ole siis pelkkä merkki siitä että kuulun kyseiseen fandomiin :)

      Poista