keskiviikko 17. joulukuuta 2014

THE NIGHT IS STILL YOUNG


Viime viikkona ei oikeastaan ollut mitään muuta kuin se Hobitin yönäytös (joka muuten oli niin mahtava ettei rajaa) ja sitten viikonloppuna tein tilaustyönä lusikkaleipiä äitipuolen kaverille josta sain palkkaa. Ja hehe yllättäen löysin rahoille nopeasti käyttöä. Hommasin muutaman leffan mitä tuossa alempana olevassa kuvassa näkyykin ja sävytteen (uudet farkut sponsoroi äiti). Projektina tosiaan olisi saavuttaa nyt se platina blondi. Pitää vielä kerran ihan hiusvärillä värjätä niin sitten pääsee sävytteellä parantelemaan sitä vielä valkoisemmaksi.

Joulufiilis senkun kasvaa kun juuri tajusin että jouluaattoon on enää tasan viikko jäljellä ! Hurjan nopeasti menee aika nykypäivänä, yksi viikko tuntuu lähinnä päivältä ja kuukausi viikolta. Jouluun liittyen tänne blogiin on tulossa vielä tällä viikolla joulun toivelahjalista.Oon popittanu ihan huolella Nickin uusinta albumia, niin mahtavia biisejä. Musiikista myös puheen ollen, Katy Perryn keikkaan enää 91 päivää jäljellä ! Äiti oli kiltti ja päätyi joku päivä varaamaan mulle jonkun bussifirman järjestämän bussimatkan sinne keikalle ja takaisin, nyt ei siis tarvitse enää mistään huolehtia (tai no siitä enää että millä taktiikalla mun tulisi änkeä itseni sinne permannon etuosaan).

Koulusta ei mitään ihmeellistä kerrottavaa, lauantaina olisi joulukirkko puoli kymmeneltä ja sen jälkeen loma. Vihdoin. Itseasiassa siitä kyllä piti mainita, että saatiin varmistettua meidän luokalle työssäoppipaikat (ensimmäisellä opiskeluvuodella saadaan itse toivoa paikkaa mutta opettaja sitten järjestää sen meille). Pääsinkin sinne minne halusin, eli S-Market Myllykeskukseen. Varsinainen TOP alkaa 2. helmikuuta 2015, eli täältä tullaan 5 minuutin työmatkat ja kaupan hyllyjen täyttäminen !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti