perjantai 2. tammikuuta 2015

PLEASE BE A GOOD YEAR
Supernaturalia, siideriä ja väsynyttä läppää. Siitä koostui suurimmaksi osaksi mun uusi vuosi. Ja haha ei, en juonut mitään kännejä sentään Elisan kanssa, muutama siideri juotiin puoliksi ja maistettiin rommia jonka melkein heti oksensin ulos sen järkyttävän maun takia (painotan sanaa melkein). Räjäyteltiin myös muutama rakettikin tähtisädetikkujen ohessa.

Niistä netistä tilatuista jutuista sen verran että niiden olisi tarkoitus ensi viikon loppupuolella ilmestyä postiin, joten nyt vaan on pakko yrittää pysyä housuissaan. Niistä tulee sitten heti kuvaa kun saan ne käsiini, ei huolta.

Ensi viikosta kalenterin mukaan tulossa ihan mukava. Joululoma loppuu tiistaina 6.1, kouluun sekä teatteriin palataan seuraavana päivänä. Torstaina iskä lunastaa minun antaman joululahjani ja käydään katsomassa teatterissa uusin Vares. Tässä kuussa muutenkin vähän enemmän tekemistä mietittynä valmiiksi. Koululääkäri ja hygienipassitesti, muutaman leffan ensi-ilta ja Estradin tukikonsertti. Tai no, eipä siinä nyt hirveästi ollut, kalenterissa se tosin näyttää enemmältä (tai sitten en vain kerro teille kaikkea pieniä olemattomia juttuja mitä sinne on merkitty muhahaha olenpas ilkeä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti