perjantai 3. huhtikuuta 2015

THE BEST OF APRIL

(hups tulee kaksi päivää myöhässä, älkää huomioiko sitä)


The Big Bang Theory ♥  Tuli taas sitten katsottua huhtikuun aikana viisi kautta TBBT'tä. En kadu. En muistanu lähes mitään enää jaksoista ja viisi kautta meni kyllä aika nopeasti. Jos vielä joskus saisi ne uusimmatkin hommattua niin mun materialismimittari taas vaihteeksi täyttyisi.


Kynnet ♥ TTyössäopin vuoksi mä vihdoin pystyin kasvattamaan kynsiä ja samalla parantelemaan mun kynsinauhojen kuntoa. Ja mie oon niin tyytyväinen ! Miulla ei oo koskaan ollu näin pitkiä kynsiä tai hyvännäkösiä kynsinauhoja. Kuvassa kynnet tosin ilman lakkaa mitä mulla kului värittömän ja punaisen väreissä aika paljon ettei vahingossa olisi päässyt lohkeamaan niinkuin niille on tapana käydä.


Kaakao ja croissantit ♥  Kotona tullut kulutettua kaakaota, työpaikan kahvihuoneessa sitten taas croissantteja. Ja näiden yhdistelmä on niin hyvää, voikun saisi joka päivä.


Awolnation - RUN ♥  Awolin uusi albumi on niin mahtava ! Pyörinyt loopilla lähes koko ajan, olen sitten koneella taikka kuuntelen kävellessä puhelimesta musiikkia.


2 kommenttia:

  1. Uu uu ! Awolnation on ihana oo ja uus albumi en oo huomannukkaa! apuva pitääki mennä kuuntelemaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua eikä onks Suomes tosiaan joku muukin Awolnation-fani ku minäki, tämä on ihme ! ♥ (ignooraa se fakta et tää vastaus tuli piiiikkasen myöhässä)

      Poista