sunnuntai 1. helmikuuta 2015

THE BEST OF JANUARY

Päätinkin uuden vuoden kunniaksi yrittää lisätä jonkinlaisen kuukausittaisen jutun blogiin ja monien muiden bloggaajien tapaan, päähän pulpahti idea kuukauden lempparit postauksesta. Siirryinpä siis tuumasta toimeen. Tälläinen postaus tulossa tästedes jokaisen kuukauden jälkeen !


Oriflame kuorintavoide  Tää voide on ihan mahtava, ei sitä voi edes kuvata muilla sanoilla. Iho jää järjettömän pehmeeksi ja plussana vielä tosi ihana tuoksu. Oon yleensä käyttänyt tätä saunassa ja antanut hetken vaikuttaa vaikka purkissa lukeekin että voi pestä heti pois.


Dermosil peitepuikko ja Nivea yövoide  Peitepuikko todellakin toimii ! Peittää lähes täydellisesti ne vähän punaisemmatkin finnit ja levittyy hyvin. Yövoide on ollutkin jo pitkään mun lemppari. Laittaa illalla suihkun jälkeen niin ehtii just sopivasti imeytyä ennen kuin käy nukkumaan ja aamulla iho on pehmee.


Deadpool sarjikset  Nyt se on varmistunut, olen täysin rakastunut Deadpooliin. Sain lainata Emmalta sen sarjikset ja ai että saikin nauraa ihan kunnolla. Luinkin kaikki kolme heti parin tunnin sisään.


Breaking Bad  Muutamaa jaksoa vailla ensimmäinen kausi katsottu ja kyllä siinä niin taitaa käydä että ne loputkin kaudet tulen katsomaan. Olihan sitä nyt taas tottakai pakko aloittaa joku uusi sarja että saadaan sielu vielä useampaan osaan jaettua ja rikottua. 

Ensi postaukseen lupaan taas heitellä kuulumisia, siihen saakka siis !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti