sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

HILJAISELOA

Hupsista, miten tässä taas kävi näin ? Lupasin kuulumispostausta mutta saittekin vain neljän ja puolen viikon tauon. On taas aika kaivaa kalenteri esiin ja miettiä mitä sitä on tullut tehtyä viime viikkoina.WEEK 6 (2.-8.2) | Työssäoppi alkoi siis 2.2 ja Myllykeskuksessa on 4 viikkoa nyt ollaankin aherrettu. Jos kolmeen sanaan se pitäisi tiivistää, ne olisi hyllytys, hyllytys ja hyllytys. Mortdecai käytiin katsomassa Katinkkan kanssa (ultimaattisen paskoista arvosteluistaan huolimatta) ja Johnny Depp pysyy edelleen ainakin minun lempparinäyttelijänä ♥ Kävin verikokeissa ravitsemusterapeuttia varten ja katsoin innolla odotetun BAFTA -gaalan.


'

WEEK 7 (9.-15.2) Viikolla ei tapahtunut ainakaan kalenterin (eikä sen puoleen muistinkaan) mukaan mitään. Sen kuitenkin muistan että sain iskän ansiosta mun huoneeseen telkkarin. Vihdoin voin katsella leffoja oman huoneen rauhassa. Sonjalla vietin perjantain sekä lauantain, pelailtiin The Walking Deadia, katseltiin Doctor Whota ja syötiin paljon. Ehkä liikaakin.. Sunnuntaina hengailtiin Inkan, Sulon ja Iriksen kanssa meillä. Ohjelmana oli lautapelit ja perinteinen totuus vai tehtävä (lisää tälläisiä päiviä, oli niin ihanaa seuraa ja aika meni liian nopeasti).WEEK 8 (16.-22.2) Viikolla kävin Iriksen ja Sulon kanssa metsässä heitä kuvailemassa, edellisessä postauksessa saittekin jo nähdä sinä päivänä otettuja kuvia. Viikonlopun vietin jälleen mummolassa ja  sunnuntaina jatkettiin leffalinjalla, eli käytiin Helin kanssa katsomassa kauan odotettu The Imitation Game. Ei muita sanoja kuin vau.WEEKS 9 & 10 (23.2-8.3) | Viime viikolla hiihtoloma eli makasin sängyssä ja katsoin TBBT tai Housea, maanantaina tosin olin Hetan kanssa pitkästä aikaa. Viikonloppuna pidettiin luokkakaverien kanssa sellaiset bileiden tapaiset, hyvää musiikkia, pizzaa ja juomaa. Tällä viikolla mä en ihan oikeasti tehnyt mitään. Kalenteri on täysin tyhjä. Nothing. Absolutely nothing. Viikonloppua vietin taasen mummolassa, yritin vähän kuvailla siskopuolen koiraa ja selailin pääasiassa Tumblria syömisen ohella.

Ensiviikko onkin sitten ihan täynnä. Joka päivä jotain menoa paitsi sunnuntaina. Maanantaina normaalien harkkojen lisäksi käydään syventävien harkoissa ja tiistaina kaupunginteatterilla vähän lavamaskeerausasiaa parin tunnin ajan. Keskiviikkona käyn katsomassa Birdman leffan ja normaalien harkkojen lisäksi toisen perusopintojen ryhmän harkat. Torstaina taas syventävien harkat, sitten perjantaina ja lauantaina se innolla odotettu yöteatteri ♥ Eli kulttuurintäytteiten viikko tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti