torstai 19. maaliskuuta 2015

THIS MOMENT

Bussikyyti lähti eilen keskiviikkona kello 15.30 kohti Hartwall Areenaa ja siinä bussissa istuessa ei vielä kyllä tuntunut mikään missään. Vasta kun päästiin sinne Areenalle ja minä seisomaan sinne permannolle niin vatsassa kouraisi. Mä oikeesti näkisin Katyn livenä. Seitsemän pitkän vuoden odotuksen jälkeen, mä vihdoin näkisin sen. Ja niinhän siinä sitten kävi.


En osaa sanoa mitään muuta kuin että ehkä yks mun elämän parhaista päivistä. Katy oli ihan järjettömän sulonen ja se laulo livenä niiiin hyvin (toisin kuin maailmalla väitetään). Mä pääsin kaikista kauhukuvitelmista huolimatta todella lähelle lavaa, ehkä sellainen pari kolme metriä siinä kaiteen ja mun välissä. Eli sain hyviä kuvia aika kiitettävästi. Videoitakin tuli kuvattua mutta suurimmassa osassa niistä tarkennus heittää, noh koska se on yllättävän vaikeaa keskittyä pitämään kameraa paikallaan, laulamaan ja tarkentamaan samaan aikaan.

Keikasta ei sen enempää sanottavaa kuin että oli ihan mahtava meininki, äänihuulet oli tosi koitoksella ja polvet tutisi kun yritti lähteä liikkelle sen kaiken paikallaan heilumisen ja pomppimisen jälkeen. Bussi lähti takas Lappeenrantaa päin about 20 vaille 12 ja kotona olin kolmen maissa. Tein virheen ja valvoin vahingossa vielä tunnin kotiin saapumisen jälkeen joten töihin lähtö oli tänä aamuna aikamoinen vaikeus (ei sillä ettei muuten olisi, koska se on).

Jos vielä joskus tulisi Nicki Minaj ja Awolnation Suomeen. Maybe someday..

2 kommenttia:

  1. näyttää makeelta showlta! hyviä kuvia tosiaan :)

    VastaaPoista