tiistai 5. elokuuta 2014

#MATERIALISMIONNELLISUUS

Kipaistiin Citymarkettiin äitin kanssa ostamaan mulle uusia kenkiä koska rakkaat pitsikengät sano vihdoin ittensä irti. Sitä se teettää olla isovarpainen. Ballerinat tai kangaskengät ei kestä mun käytössä pitkään koska pottuvarpaan kohdalta se kangas alkaa kulumaan käytössä ja lopulta siinä on iso reikä. Mut hei mitä kaikkee muuta ihanaa sieltä kaupasta löytykään. Ihan järjettömät alennukset joka osastolla ! Kyllä nyt kelpaa.


SINISET KANGASKENGÄT 10 € 
PUNAISET BALLERINAT 10 €
NEULE 5 €
VIIDES VALTA & HOUSE SEASON 3 5 €
HOBITTI I&II 10 €
BIOZELL COLOR MASK PLUM 9 €?
PENAALI 5,95 € (s-market myllykeskuksesta)

Sieltä löyty vaikka mitä muita leffoja alennuksesta mutta äiti ei suostunut sponsoroimaan enempää joten siihen jäi leffakokoelman kasvatus. Ajattelin myös että kehtaisiko noita kangaskenkuleita tuhria vähän maalilla, kattoo mitä keksin. Eilispäivänä sain kuitenkin myös pitkään hamutun pelin kätösiini ja vieläpä vaan 30 €. Ei ole todellakaan paha hinta siihen katsottuna että mukana tuli kyseisen pelin kaksi lisäosaa peruspelin lisäksi. Arvaako joku jo mistä pelistä on kyse ?


No The Sims 3'sesta tottakai ! Mukana siis tuli Iltahuvit- ja Luksuslukaali-lisäosat. Suunnitelmissa olis jossain vaiheessa hankkia Supernatural- ja Lemmikit-lisäosat. Ne on ne ainoat mitä hamuan. Kone pyörittää onneksi ihan kohtalaisen hyvin kyseistä peliä, en sitten tiedä miten jaksaa lisäosien asennuksen jälkeen. No, se nähdään sitten :D

Ja herranen aika, koulujen alkuun enää viikko. VIIKKO ! Miten tää kesäloma taas näin nopeesti meni. Enkä tehnyt jälleen yhtään mitään järkevää. No toisaalta, oman mielen mukaan tein paljonkin järkevää, katselin tv-sarjoja ja muutaman leffan sekä tottakai söin ihan järkyttävästi kaikkea paskaa (vähän huono juttu ajateltuna niin että kun loma loppuu lähden lihomaan lisää kouluun pullien ja viinereiden pariin, eh eh). En sitten tiedä miten muut luokittelee sen. Tähän sopiikin osuvasti quote jonka bongasin weheartit'sta.

"Always find time for the things that make you feel happy to be alive."

Pahoitteluni myös että tästä tekstistä tuli hieman sekavahko ulkonäöltään kuvien takia mutta ei anneta sen häiritä :) Ja koska päähäni ei tuprua tällä hetkellä mitään muuta tietoa menneisyydestä tai tulevaisuudesta, lisään tähän loppuun vielä kaikkien kiusaksi ällömakean jäätelöannokseni. Vaniljajäätelöä, keksimurua ja kinuskikastiketta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti