tiistai 12. elokuuta 2014

TEXT OVERLOAD

Koulut alko. Halleluja vihdoin ! Tuntuu siltä et kaikki muut on ollu ihan nyrpeenä siitä että loma loppui (tosin itteeni sekin vähän ärsyttää), mutta yksi hyvä puoli siinäkin on. Saa vihdoin uusia kavereita. Ei niitä samoja tuttuja naamoja vaan ihan uusia ja tuntemattomia. Voi aloittaa periaatteessa puhtaalta pöydältä kun ihmiset ei tiedä yhtä ainoata asiaa susta (tosin en oo tähän saakka ainakaan tehny kovin hyvää vaikutusta ittestäni sekoilemalla vaikka ihmiset mulle puhuukin). Onneks sentään kaksi vähän etäisempää kaveria pääsivät samalle linjalle niin ei ihan yksin tarvinnut lukuvuotta aloittaa. Silloin olisinkin ollut varmaan hiljaa heti ensimetreistä lähtien.

Meillä amiksessa alko koulu siis maanantaina, eikä tiistaina eli tänään niinkuin suurimalla osalla muista kouluista. Siinä vaiheessa kun heräs maanantaina niin ei kyllä jännittänyt yhtään, mutta sitten kun päästiin urheilutalolle ja rehtorin alkusanojen jälkeen alettiin jakamaan porukkaa luokkiin linjojen mukaan, niin pakko myöntää että kyllä se hieman vatsasta kouraisi. Ensimmäisen koulupäivä koostu lähinnä siitä että käveltiin vähän koulua ympäri ja istuttiin kuuntelemassa ryhmänohjaajan selitystä.

Tänään tiistaina olikin sitten mun elämäni ensimmäinen neljän päivä, nimittäin 8-16. Kyllä se aika koville otti vaan istua se koko aika siellä luokassa ja yrittää väsyneenä kuunnella jotain melko turhaa (tai sitten ei) selitystä. Eihän me tietenkään heti nyt päästä leipomon puolelle pullia vääntämään. Perjantaina on vasta ekat vaatesovitukset niin vasta ensi viikolla päästään vähän asiaan. Tiistai on tosiaan siis kokonaan pyhitetty meidän lukkarista salipäiväksi, joten tulevaisuudessa se neljän päivä sitten pitäisi mennäkkin ihan hurahtamalla ohi. Tarkempaa tietoa voin lukujärjestyksestä joskus laittaa kunhan saadaan käsiimme se lopullinen 1. jakson lukkari.

Muutamia leffoja on taas tullut tuijoteltua, niin kotisohvalla kuin teatterissakin. Käytiin eilen eli maanantaina kattomassa Helin kanssa Nuijamiehessä uusin Marvelin elokuva, Guardians of the Galaxy. Todellakin katsomisen arvoinen raina. Huumori, action ja vanha hyvä musa pläjästy sopivaksi kasaksi, itkeäkin sai. Ja voiko Marvel muka epäonnistua elokuvan tekemisessä ? No ei.

Viime viikonloppuna katsoin telkkarista Star Trekin (ja myöhemmin katsoin sen uudestaan pädiltä, oli niin nannaa silmille että oli pakko katsoa uudelleen) ja lainasin Heliltä Star Trek: Into Darkness'in joten nyt voin virallisesti sanoa olevani trekkeri. Hip hei ! Vihdoin nekin poissa katselulistalta.
Testasin myös pinkin haalistuttua sitä uutta sävytettäni, eli liilaa, ja lopputuloksesta tykkään tosi paljon ! Just sen sävystä liilaa mitä halusinkin. Kyllä noi Biozellin sävytteet on maininnan arvosia ja todellakin suosittelen kaikille.

Sain myös vihdoin (hiiiieman myöhässä mutta ei takerruta pikkujuttuihin) ostettua Tubecon lipun. Olen siis Sonjan kanssa sinne suuntaamassa tämän viikon lauantaina. Tulee varmasti mahtava päivä !

Oon taas yrittäny ruveta käymään enemmän lenkeillä naapuruston koirien kanssa. Niin mukavaa ajanvietettä. Olen myös ajatellut että voisin ehkä laittaa pari koirantaluttaja/-vahtija ilmoitusta näihin kerrotaloihin, tienaisin hitusen taskurahaa ja saisin viettää aikaa koirien kanssa kun en sitä pysty kotona tekemään. Olen siis edelleen täydellinen kissanainen mutta koirista tykkään silti ja haluaisin oman ison tai pienen karvapalleron mutta Jarppi pelkää koiria niin ei sen takia pystytä hankkimaan (ja lisäksi äiti sanoo etten kuitenkaan jaksaisi hoitaa sitä, pyhpah vien jo vapaaehtosesti naapureiden koiria lenkeille niin miksen sitten omaa muka jaksaisi).


Ei herranjumala veikkaan että tästä taisi tulla mun koko blogihistorian pisin postaus. Koskaan näin paljon ole kirjottanu ja varmaan toiste tulekaan ellen tarinapäälle satu. Luoja kukaan varmaan tällästä kokonaan jaksa lukea, mutta jos luit, rispectiä ja taputukset päälle. Nyt onkin sitten aika pistää pillit pussiin ja suunnata olohuoneeseen katsomaan Sherlock Holmes noin kymmenettä kertaa uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti