torstai 21. elokuuta 2014

MENTAL BREAKDOWNNyt on mussuteltu ihanaa kuplasuklaata pitkästä aikaa ja aloitettu Housen kolmoskausi. Äiti sai myös vihdoin bongattua mulle kaipaamani polvituen joten liikkatunneille juokseminen helpottuu huomattavasti, uskon myös että koulupäivinä kun ollaan keittiön tai leipomon puolella saatan myös tarvita tuota tukea kun se reippaat 8 tuntia seisotaan.

Sieltä se syksy sitten saapuu hiljalleen. Satanut melkein joka päivä tällä viikolla, onneksi lämpötilat silti pysyneet suht samanlaisina. Syksyn mukana tulee tottakai se aina niin ihanainen syysmasennus. Mulla se on tänä vuonna näemmä alkanut ajoissa. Tuntuu ettei koulun jälkeen jaksaisi tehdä oikeastaan mitään, pelkästään istua sohvalla ja tuijotella telkkaria (tosin onko mulla koskaan ollut mitään jaksamista tehdä muuta kuin tuota, no eipä kai)


Teatterissa alkamassa koko seuraavan vuoden kestävä prokkis joka toteutetaan yhdessä kaupunginteatterin kanssa, saattaa olla että mulle se on ehkä vähän liian iso pala haukattavaksi edellisen näytelmän kaksoisroolin jälkeen, vaikken kovinkaan isoa roolia saisikaan. Edellisen näytelmän koulukiertueen ajan olen kuitenkin vielä siellä kuvioissa, saa nähdä jättäydynkö sitten sen jälkeen taka-alalle suurimmaksi osaksi, lopetanko kokonaan vai pidänkö välivuoden.Huomen aamuna olis sitten lähtö Helsinkiin ja lauantaina nokka kohti stadionia ja Cheekin keikkaa. Hihkaisin melkeinpä onnesta kun luin säännöistä että keikalle saa ottaa järjestelmäkameroita mukaan. Saatte tekin jotain pienoista osviittaa sitten itse keikasta (tosin katsotaan mitä mun perusputken kämäinen zoomi sanoo asiasta). Hyvät näköalat ainankin pitäisi saada sieltä Golden Circle -alueelta.

Ja jippii, viimeiset kaksi kuukautta olenkin venaillut sitä että Doctor Who'n kasikausi alkais. Lauantaina se vihdoin tapahtuu ! Otan Helsinkiin mukaan tietokoneen niin että jos siellä mökillä mihin majotutaan olis tarpeeksi hyvä netti, niin pystyisin sitten katsomaan sen jakson heti Cheekin keikan ja livelähetyksen jälkeen BBC IPlayerista. En kestä jos mun oikeesti pitää pitää netti kiinni sunnuntai-iltaan saakka etten vahingossakaan pääse lukemaan yhtäkään spoileria siitä jaksosta.

Uskoisin että seuraava postaus ilmestyy maanantaina joka on sitten kokonaisveto Helsingin reissusta ja Cheekin keikasta. Mutta nyt siirryn jatkamaan Housea ja nauttimaan metripizzaa sekä suklaamuffinsseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti