sunnuntai 26. lokakuuta 2014

KOOMAILUA
Viikonloppu mennyt kokonaan sängyssä tai sohvalla istuen tuijottamalla ruudulta telkkaria. Eihän sitä parempaa viikonloppua toivoisikaan. Olen syönyt varmaan ihan laittoman määrän kaikkea epäterveellistä mutta ei se silti tahtia ole hidastanut. Näin mainitakseni sanon että nuudeli ja jauheliha sekoitettuna, siis voiko olla mitään noin helppoa mutta niin hyvää ruokaa.

Perjantaina Emma kävi meillä ja sain siltä lainaan Marvelin sarjiksia. Oi jos vaan olisitte voinut kuulla mun vikinän kun sain ne käteeni. Ne on jotain niin kaunista katsottavaa ja etenkin luettavaa. Kröhöm niin tosiaan perjantaista piti vielä mainita että katsottiin muutama jakso Torchwoodia, siitä lähtien mihin Emma oli jäänyt ja sitten pari sieltä täältä. Myöhemmin illalla sitten sain kokea torstain liikuntatunnin jäljiltä koko alakropan lamauttavat järkyttävät kivut (siis voi luoja hyvä että istumaankaan pystyi kun sattui joka paikkaan) ja luin Emman tuomat sarjikset glögin kanssa jonka jälkeen siirryin unten maille edelleen tuskissani.
Lauantai-aamuna tuli sitten aloitettua Hannibal. Olin siis aiemmin joskus jotakuinkin neljä jaksoa katsonut kyseistä sarjaa mutta sen jälkeen tuli yllättävän pitkä tauko, joten päätin suosiolla aloittaa alusta kun en kuitenkaan mitään alun juonesta muistaisi. Ja kuten arvata saattaa, katsoin ensimmäisen tuottarin kahdessa päivässä läpi. Lauantaina viisi jaksoa ja loput kahdeksan sunnuntaina. 

Lauantaista ei ollutkaan muuta mainittavaa Hannibalin lisäksi kuin että päivällä kävin kaupassa (ja sain äidiltä rahat että voisin ostaa Thor: The Dark Worldin, vielä en ole ehtinyt katsomaan mutta huomenna varmaan sen teen) ja illalla katsoin perus lauantai-illan ohjelmalistan läpi eli Putouksen, Amazing Racen, The Graham Norton Shown ja Doctor Whon. Kun Doctor Who oli loppunut ja olin selvinnyt pienestä fangirl momentista, selailin parisen tuntia Tumblria minkä jälkeen menin nukkumaan.

Sunnuntai, eli tämä päivä meni samoissa merkeissä kuin launtaikin. Kuten ylempänä mainitsin katsoin loput Hannibalin ekan tuottarin jaksot ja sitten siirryinkin kirjoittamaan tätä postausta. Kun olen julkaissut tämän, siirryn olohuoneeseen katsomaan pari ohjelmaa mitä nauhoitin eilen (olisikohan ollut joku Jamie Oliverin ohjelma ja sitten joku mitä en yhtään muista).

Ja nyt on jotenkin sellailen fiilis että tästä teksistä tuli todella sekava lukea. Ei minulle mutta teille ehkä. No toivottavasti saitte selvää minun selityksistäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti